Po raz czwarty w Polsce, a drugi raz w Warszawie, odbyło się gastronomiczne spotkanie Poland Restaurant Forum zorganizowane przez firmę Nespresso.
Głównym hasłem czwartej odsłony forum było „dzielenie się siłą” (Share The Power). Ponad 100 uczestników – szefów kuchni, managerów, restauratorów oraz przedstawicieli mediów poszukiwało odpowiedzi na pytanie, skąd czerpać siłę i motywację do prowadzenia biznesu i innych działań w gastronomii. Forum podzielone zostało na kilka części – panele dyskusyjne, warsztaty i wystąpienia. Całość zakończyła rozmowa z gościem specjalnym – Esmeraldą Capel, współtwórczynią Madrid Fusión, a poszczególne części programu uzupełniały degustacje dań przygotowanych przez dziewięciu szefów kuchni młodego pokolenia. Pierwszy blok pt. Siła umysłu rozpoczął się wykładem Jacka Walkiewicza – psychologa i mówcy, który podkreślał rolę ryzyka w gastronomii – w tej branży im więcej się go podejmuje, tym większa szansa na sukces. Podczas pierwszego panelu dyskusyjnego, prowadzonego przez Urszulę Eriksen z Nabo, moderatorzy i paneliści rozmawiali o tym, co motywuje ich do działania – pasja, ambicje, a może pieniądze? Udział wzięli Hubert Karsz z Grupy Warszawa, Katia Roman prowadząca szkołę gotowania dla dzieci Little Chef i Adam Antoszkie
[...]Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Dodaj komentarz