Forum restauratorów Nespresso znów w Warszawie
 






Forum restauratorów Nespresso znów w Warszawie

Po raz czwarty w Polsce, a drugi raz w Warszawie, odbyło się gastronomiczne spotkanie Poland Restaurant Forum zorganizowane przez firmę Nespresso.

rs 2016 11hj 08

  Głównym hasłem czwartej odsłony forum było „dzielenie się siłą” (Share The Power). Ponad 100 uczestników – szefów kuchni, managerów, restauratorów oraz przedstawicieli mediów poszukiwało odpowiedzi na pytanie, skąd czerpać siłę i motywację do prowadzenia biznesu i innych działań w gastronomii. Forum podzielone zostało na kilka części – panele dyskusyjne, warsztaty i wystąpienia. Całość zakończyła rozmowa z gościem specjalnym – Esmeraldą Capel, współtwórczynią Madrid Fusión, a poszczególne części programu uzupełniały degustacje dań przygotowanych przez dziewięciu szefów kuchni młodego pokolenia. Pierwszy blok pt. Siła umysłu rozpoczął się wykładem Jacka Walkiewicza – psychologa i mówcy, który podkreślał rolę ryzyka w gastronomii – w tej branży im więcej się go podejmuje, tym większa szansa na sukces. Podczas pierwszego panelu dyskusyjnego, prowadzonego przez Urszulę Eriksen z Nabo, moderatorzy i paneliści rozmawiali o tym, co motywuje ich do działania – pasja, ambicje, a może pieniądze? Udział wzięli Hubert Karsz z Grupy Warszawa, Katia Roman prowadząca szkołę gotowania dla dzieci Little Chef i Adam...


Restauracja 6/2016, RYNEK
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Czytaj dalej kupując prenumeratę „Restauracji” w wersji papierowej, lub cyfrowej.

Prenumerata RESTAURACJI to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania dwumiesięcznika
  • Dostęp do archiwum wydań „Restauracji” w wersji online
  • Specjalistyczne raporty w ramach prenumeraty
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RESTAURACJI:

Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło

E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail